Dubinsko pranje tepiha i itisona

Home / Dubinsko pranje tepiha i itisona

Mašinsko – dubinsko pranje tepiha i itisona profesionalnim mašinama i ekološkim antibakterijskim deterdžentima (polusuvo i suvo)

Naš tepih servis pranje vaših tepiha i itisona obavlja profesionalnim mašinama za dubinsko pranje i čišćenje, koristeći profesionalne, ekološke i antibakterijske šampone i sredstva za uklanjanje fleka koja daju odlične rezultate dubinski izvlačeći svu prljavštinu iz tepiha, a ne oštećujući vaše tepihe. Na ovaj način se brzo i efikasno odstranjuje sva prašina, prljavština, grinje i neprijatni mirisi nataloženi u vašem tepihu.

Pre pranja tepiha, oni se testiraju na postojanost boja. U zavisnosti od vrste tepiha određuje se da li se tepih pere metodom polusuvog ili suvog pranja. Takođe se u odnosu na vrstu tepiha posebno biraju četke različite gustine i mekoće što je bitno za očuvanje kvaliteta vlakana i teksukture tepiha i itisona. Ovakvim pranjem tepiha se omogućava najtemeljnije pranje uz potpuno očuvanje njegovog kvaliteta pa će vaš tepih opet zablistati. Sušenje tepiha se vrši prirodnim putem (komora). Profesionalno dubinsko pranje tepiha je najbolji način za održavanje tepiha, itisona i staza, čime produžavate i životni vek vašeg tepiha u odnosu na ručno pranje. Naše mašine i sredstva za pranje tepiha ne oštećuju tkaninu tepiha, a vraćaju im stari sjaj.

Dubinsko pranje tepiha se primenjuje na bilo koju vrstu tepiha. Peremo tepihe bilo ručne ili mašinske izrade, napravljene od svih vrsta materijala i izrade; vune, pamuka, svile, krzna, sintetike… Pranje persijskih tepiha je jedna od naših specijalnosti.

Naš tepih servis je tu da imate čist tepih koji lepo miriše i bezbedan je za vaše zdravlje. Mi vam preporučujemo da vaše tepihe operete barem jednom do dva puta godišnje jer se na njima skupljaju prašina i grinje što nije preporučljivo udisati, posebno za osobe koje imaju alergiju. Redovnim pranjem tepiha odstranjuje se sva prašina i smanjićete broj grinja u njima. Ukoliko imate nekog kućnog ljubimca preporučujemo i češće pranje tepiha.

Takođe ćemo istretirati i rese na vašim tepisima profesionalnim PH neutralnim sredstvima bez dodataka kiseline i izbeljivača a koja temeljno čiste i izbeljuju rese. A možemo i da zamenimo vaše dotrajale rese i opšiti tepihe.

Naša adresa je Vojvođanska 28a, Novi Beograd – tepih servis Wash&Go cleaning service. Možete doneti tepih, a možete nas i pozvati da mi dođemo po vaše tepihe. Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefone: 011 6166 034 ili 065 2166 034

Aktuelne ponude možete pratiti i na našoj Facebook stranici: Wash & Go cleaning services