Opšivanje tepiha i zamena resa

Home / Opšivanje tepiha i zamena resa

Opšivanje tepiha i zamena resa na tepihu

Usluge opšivanje tepiha i zamena resa radimo kako bi vizuelno popravili izgled vašeg tepiha. Ako su rese na vašim tepisima oštećene ili ishabane, u našoj ponudi imamo i uslugu zamena resa, pa ih možemo zameniti novim. Takođe ih možemo staviti i na tepihe na kojima nisu bile fabrički stavljene. Postoje više tipova resa: vunene, pamučne, svilene, sa ojačanom trakom, različitih boja i dužina. Vaše iskrzane i oštećene tepihe i itisone možemo takođe opšiti i skratiti po meri. Ukoliko je neophodno, vaše tepihe možemo ojačano da opšijemo dodavanjem trake sa donje strane tepiha. Ova traka se neće videti, a sprečiće da se ivice tepiha rasparaju.

Opšivanje tepiha i zamena resa je idealna usluga za vas koji ne želite još uvek da zamenite vaš tepih, a da on i dalje vizuelno dobro izgleda u vašem domu. Jer jedna od osnovnih namena tepiha je dekorativna, a to ne možete da postignete ukoliko su ivice na vašem tepihu pohabane ili su se rese iskrzale. Tako ne morate baciti stari i oštećeni tepih već jednostavnom reparacijom dotrajalih ivica učiniti da izgleda vizuelno bolje.

A da bi vaš tepih bio i čist, mi ćemo vam ga oprati. Za dubinsko pranje i čišćenje tepiha koristimo profesionalne mašine koje uz primenu profesionalnih, ekoloških i antibakterijski šampona i sredstva za uklanjanje fleka koja daju odlične rezultate dubinski izvlačeći svu prljavštinu iz tepiha, a ne oštećuju vaše tepihe. Na ovaj način se brzo i efikasno odstranjuje sva prašina, prljavština, grinje i neprijatni mirisi nataloženi u vašem tepihu. Više o profesionalnom dubinskom pranju tepiha i itisona možete pogledati na našoj stranici Dubunsko pranje tepiha i itisona.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefone: 011 6166 034 ili 065 2166 034

Aktuelne ponude možete pratiti i na našoj Facebook stranici: Wash & Go cleaning services