Dubinsko pranje auto enterijera

Home / Dubinsko pranje auto enterijera

Mašinsko – dubinsko pranje auto enterijera

U našoj ponudi imamo i profesionalno dubinsko pranje auto enterijera (unutrašnjosti automobila). Ova usluga obuhvata: usisavanje, dubinsko pranje sedišta, tapaciranih delova na vratima, naslona za ruke, podnih obloga, gepeka, “neba”, čišćenje table i svih plastičnih delova eneterijera. Za dubinsko pranje enterijera automobila koristimo kvalitetna ekološka i antibakterijska sredstva za uklanjanje fleka i neprijatnih mirisa. Ovakvim načinom pranja odstranjuje fleke, a da se ne oštećuje tapacirani materijal u vašem automobilu. Osim automobila peremo i sva ostala vozila.

Profesionalno dubinsko pranje auto enterijera bi trebalo da uradite jednom godišnje. Zavisno od toga koliko ga često koristite možete ga oprati i češće. Unutrašnjost automobila se veoma lako i brzo isprlja. Vremenom se u vaš automobil nakupe kako  prljavština, prašina i neprijatni mirisi, tako i grinje i bakterije koje se mogu otkloniti samo mašinskim dubinskim pranjem. Zato dubinskim pranjem auto enterijera ne vodite računa samo o estetici već i o svom zdravlju i zdravlju vaše porodice, naročito ako provodite dosta vremena u njemu i udišete sve što se u njemu nalazi. Ovo je jako važno za osobe kojima je posao da voze i koje ga koriste savakodnevno. Operite vaše prevozno sredstvo i opet uživajte u vožnji jer ćete imati osećaj da ste seli u nov auto.

Vreme pranja za prosečno zaprljana vozila traje od 2-3 sata. Za dubinsko pranje se koriste mašine poslednje generacije GMS-2 koje rade po principu elektrostatike, pa se sedišta ne natapaju vodom već se čiste penom koja se odmah ekstaktuje, tako da se unutrašnjost automobila mnogo brže suši od standardnog pranja, pa ne postoji mogućnost da dođe do neprijatnih mirisa izazvanih nedovoljnom prosušenošću mebliranih delova. Meblirani delovi automobila se peru mehaničkom četkom koja ne može da ošteti sedišta i “nebo”.

Cena zavisi od veličine automobila, a za putnička kombi vozila i autobuse, kao i za auto-placeve, servise, firme i preduzeća nudimo specijalne popuste.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefone: 011 6166 034 ili 065 2166 034

Aktuelne ponude možete pratiti i na našoj Facebook stranici: Wash & Go cleaning services.