Dubinsko pranje nameštaja

Home / Dubinsko pranje nameštaja

Mašinsko – dubinsko pranje nameštaja

Želimo da vas informišemo, da u narednom periodu dok traje vanredno stanje u vezi koronavirusa nećemo pružati uslugu dubinskog pranja nameštaja, kako bismo zaštitili vaše i zdravlje naših zaposlenih, a u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije da budemo što manje u ličnom kontaktu.

Pratićemo preporuke i mere koje sprovodi Vlada Republike Srbije i na vreme objaviti informaciju o dostupnosti ove usluge.

Vršimo dubinsko pranje mebliranog nameštaja na licu mesta u vašem domu ili poslovnom prostoru (kancelarije, restorani, kafići, hoteli…). Kvalitetno, brzo i efikasno čišćenje koje će vam obaviti naš profesionalni tim sa velikim iskustvom u pranju mebla učiniće vaš nametaj besprekorno čistim. Dubinsko pranje nameštaja omogućava vam temeljno čišćenje čime ćete ukloniti fleke i neprijatne mirise koji se uvuku u dubinu nameštaja. Mogu se čistiti i prirodni i sintetički materijali.

Dubinsko pranje nameštaja se vrši profesionalnim ekstakcionim mašinama za dubinsko pranje i čišćenje kojima se postiže najbolji rezultat pranja vašeg mebliranog nameštaja. Zavisno od vrste materijala koristimo adekvatna Ph uravnotežena ekološka i antibakterijska sredstva za pranje najvišeg kvaliteta kako bi na najbolji način oćistili vaš nameštaj. Posle završenog procesa pranja u vašem nameštaju ne ostaju ostaci hemije. Oprane površine se vrlo brzo suše jer se veliki deo zaprljane vode usisa u rezervoar mašine. Sušenje traje u proseku 2-4 sata u zavisnosti od vrste mebla, temperature i vlažnosti vazduha, ali i najviše od stepena zaprljanosti nameštaja. Vratićemo svežinu i ponovni sjaj vašoj ugaonoj garniture, ležajevima, sofi, dušeku, fotelji, dvosedu, trosedu, stolicama, jastucima, baštenskom nameštaju i drugiim stvarima od štofa.

Redovno i temeljno dubinsko pranje mebla će produžiti životni vek vašeg nameštaja, a i pozitivno uticati na vaše zdravlje. Vremenom se u mebliranom nameštaju sem neprijatnih mirisa nakupe prljavština, prašina, grinje i drugi mikroorganizmi što može da izazove alergijske reakcije i utiče na zdravlje pogotovu osoba alergičnih na prašinu i grinje, a pošto se one uvuku u dubinu nameštaja jedino se mogu eliministai dubinskim čišćenjem. Preporučuje se profesionalno dubinsko čišćenje tapaciranog nameštaja barem jednom godišnje, zavisno od upotrebe, a ukoliko se u prostoru puši ili imate kućnog ljubimca, može i češće. S obzirom da trećinu dana provedete spavajući je bitno je da barem jednom godišnje uradite dubinsko pranje dušeka kako biste eliminisali ne samo iz estetskih nego i zbog zdravstvenih razloga.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na telefone: 011 6166 034 ili 065 2166 034

Aktuelne ponude možete pratiti i na našoj Facebook stranici: Wash & Go cleaning services